Нова версія смартфона для бідних Honor X40 обвалилася в ціні на старті продажу

Компанія Honor представила нову версію випущеного наприкінці вересня смартфона Honor X40 у кольорі під назвою «Бурштинове зіркове світло» або Amber Starlight. Продажі цієї моделі починаються сьогодні за ціною від 205 доларів за версію з 6 ГБ оперативної та 128 Гб флеш-пам’яті, при цьому на момент запуску смартфон пропонувався за 215 доларів.

Honor X40 використовується 6,67-дюймовий OLED-екран з кутом вигину 45°. Він відображає 1,07 мільярда колірних відтінків і має яскравість 800 кд/м2. Екран отримав систему захисту від синьої частини спектру світла та пройшов сертифікацію TUV Rheinland. Дактилоскопічний датчик розташований під поверхнею екрана.

Honor X40 оснащений однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 695, вбудованою батареєю ємністю 5100 мА•год та підтримує швидку провідну зарядку потужністю 40 Вт. Незважаючи на велику батарею, Honor X40 має товщину всього 7,9 мм і важить лише 172 грами.

Основна камера отримала датчики роздільною здатністю 50 і 2 Мп, фронтальна камера 8-мегапіксельна. Honor X40 має власний алгоритм шумоподавлення з двома мікрофонами, який усуває навколишній шум і робить голос співрозмовника більш чітким.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.