Нова грошова допомога на зиму в 13200 гривень з Дії: як отримати

Для українців є гарна новина: ООН виплатить громадянам по 13 200 гривень напередодні зими. Протягом війни чимало державних та міжнародних організацій надає українцям матеріальну допомогу. Цього разу деякі категорії населення отримають виплати від ООН одразу за кілька місяців. Новинами поділився благодійний фонд «Право на захист».

В складній ситуації зараз опинились громадяни, які евакуювалися з районів з активними бойовими діями. Такі громадяни зможуть отримати одразу 13 200 гривень на кожного члена родини. Такі виплати надаються одразу за півроку.

“Усі, зареєстровані з 1 вересня, також автоматично отримають додаткові виплати ще на 3 місяці. Повторно реєструватися не потрібно. Ті, хто реєструвався на грошову допомогу до 1 вересня, отримають виплату за 3 місяці, як повідомлялося попередньо”, — повідомили в «Право на захист».

Варто зазначити, що на виплати можуть розраховувати лише ті громадяни, які не отримали допомогу від інших міжнародних організацій. Дану допомогу зможуть отриматт:

  • Переселенці з 24 лютого 2022 року;
  • Люди, які постраждали внаслідок бойових дій (Дніпропетровська, Полтавська, Одеська, Запорізька, Кіровоградська, Черкаська, Харківська, Чернігівська, Сумська області);
  • Громадяни, які були вимушено переміщені та повернулися до своїх місць проживання;
  • Мати або батько, які самостійно виховують дітей віком до 18 років, або ж наглядають за людиною похилого віку;
  • Родини, в яких є особа, яка потребує особливих умов (люди з хронічними захворюваннями, інвалідністю тощо);
  • Прийомні родини, які опікуються дітьми без супроводу, або дітьми, які були розлучені з батьками.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.