Київстар запустив новий вигідний тариф для українців

Мобільний оператор Київстар презентував нову послугу для абонентів, які користуються домашнім інтернетом. Компанія запустила новий тариф для користувачів деяких населених пунктів. До тарифу Безлім LOVE UA можна підключитися з 18 жовтня абсолютно безкоштовно. Крім того, протягом 3 місяців ваш тариф буде коштувати всього 125₴, замість 250₴.

Перевірити регіон підключення ви зможете на офіційному сайті мобільного оператора. Крім того, ви можете підключити новий мобільний тарифний план LOVE UA, вартість якого складає 150₴ за 4 тижні користування. Натомість ви отримаєте 12 гігабайт мобільного інтернету, 1200 хвилин на дзвінки у мережі та на інші мобільні номери та 1 суперсилу на вибір.

Навіть якщо ви не сплатили за послугу завчасно, ви можете безкоштовно замовити доступ до мережі ще на 7 днів. Тому, пошло не буде відключатись, якщо за неї не буде сплачено завчасно. Серед інших тарифів, що містять послугу домашнього інтернету – “Все разом LOVE UA”, “Все разом Оптимум”, “Все разом Оптимум+ТБ”, “Все разом Максимум”. Перші три місяці користування тарифами складає 200 грн, далі вартість залежить від об’єму послуг. 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.