Смартфон iPhone 14 Pro Max знищили у тестах камери смартфони на Андройд

iPhone 14 Pro Max все-таки не такий гарний при зйомці фото, як Pixel 7 Pro, але він увійшов до топ-3 найкращих камерофонів світу за версією DxOMark

iPhone 14 Pro Max знімає так само добре, як і молодший iPhone 14 Pro. Фахівці DxOMark опублікували тест основної камери цьогорічного флагмана Apple – iPhone 14 Pro Max. Враховуючи, що камери iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max, логічно було очікувати результат на рівні молодшої моделі – і все так і вийшло: можливості камери iPhone 14 Pro Max оцінені в ті ж 146 балів.

У Pixel 7 Pro і Honor Magic4 Ultra по 147 балів – тільки вони виступили в тестах краще за iPhone 14 Pro Max. Так що флагман Apple увійшов до топ-3 найкращих камерофонів у світі за версією DxOMark.

 

Коментарі до тестів, плюси та мінуси камери iPhone 14 Pro Max майже такі самі, як і у випадку iPhone 14 Pro. У плюсах – точна передача шкірних тонів, широкий динамічний діапазон на фото та відео, відмінна контрастність, високий рівень деталізації на фото та вигляді, відмінний автофокус, відмінна стабілізація відео. У мінусах переважно артефакти та шуми на фото під час зйомки у приміщенні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.