Oppo представила дешевий смартфон з незвичайним дизайном A17k

Компанія Oppo випустила бюджетний смартфон A17k, який вирізняється серед багатьох інших апаратів цього сегмента зовнішнім виглядом. Новинка отримала мінімалістичний дизайн із одинарною основною камерою та незвичайним оформленням задньої кришки. У синій версії кришка покрита смужками, а область навколо камери залишається гладкою. У золотої все навпаки.

Щодо технічних аспектів, за 133 долари, які просять за апарат, тут цілком типовий набір, хоч і не без дивних нюансів. Серцем служить SoC MediaTek Helio G37, яка поки не збирається на спокій, є 3 ГБ ОЗУ, 64 ГБ флеш-пам’яті, 60-герцевий екран HD+ діагоналлю 6,56 дюйма, основна камера роздільною здатністю 8 Мп і акумулятор ємністю 500 швидкого заряджання. З іншого можна відзначити захист від вологи (IPx4), Micro-USB та бічний сканер відбитків пальців.

Таким чином, загалом смартфон звичайний для цього сегмента, але ОЗУ всього 3 ГБ, залишився старий порт Micro-USB, а у основної камери дуже низька за сучасними мірками роздільна здатність. З іншого боку, тут є захист від вологи, а також новий Bluetooth 5.3, якого немає навіть у багатьох флагманів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.