Xiaomi представила розумні світильники для спальні та вітальні

Xiaomi почала продаж Mijia Smart Ceiling Lamp Pro – стельових світильників, якими можна керувати зі смартфона. Новинки, покликані замінити традиційні люстри, представлені у двох формах корпусу та пропонують кілька корисних додаткових функцій. Версія для спальні (кругла) з максимальною потужністю 55 Вт забезпечує яскравість світіння 3700 лм. Світильник можна вмикати та вимикати як вручну, так і за допомогою програми для смартфона. Новинка також підтримує режим нічника, при активації якого яскравість лампи знизиться до 5 лм.

Версія для вітальні має прямокутну форму. Сумарна потужність двох її освітлювальних елементів становить 140 Вт, а максимальна яскравість – 10 000 лм. Цього, як запевняє виробник, вистачить для кімнати площею до 50 «квадратів». Крім того, підтримується налаштування світлової температури в діапазоні від 2700 K до 6000 K.

 

Обидва світильники можна підключити до екосистеми розумного будинку Xiaomi — наприклад, при поєднанні зі смарт-замком при відкритті дверей світло вмикатиметься автоматично. Новинки вже доступні для замовлення в китайському інтернет-магазині JD. Версія для спальні коштуватиме $76, а для вітальні — $151.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.