Нова тема Polos для MIUI 13 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi

Сьогодні ми покажемо вам роботу дизайнера flickr404. Тема для світлого режиму, дуже мила і приємна з подвійним фоном, що змінює крім основних програм ще й безпеку, а також плашки та внутрішні кнопки в деяких додатках. Тому ми не змогли пройти повз неї і вирішили з вами поділитися своєю знахідкою.

З екрану блокування доступні камера та негативний екран з інформацією про погоду, пройдені кроки, заряд батареї та доступом до деяких програм. Наприклад калькулятор можна відкрити тут же, але інші програми доступні тільки після введення пароля.

Віджет на робочому столі “тижневий”, відкриває годинник та погоду. Іконопак симпатичний та непомітний. Сітка робочого столу 4*6, 5*6. Кількість стовпчиків у папках стік. Для тих, що використовують шторку в згорнутій 5, розгорнутій 4 ярлика в ряду. Повідомлення розділені на білих контрастних підкладках.
У дзвонилці гарний україно-англійський номеронабирач. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на MIUI 12/5, Android 11/12. Застосувалася однаково добре і виглядає чудово за рахунок веселенького фону, барвистих мініатюр додатків у налаштуваннях та внесених до деяких програм змін. Для тих, хто використовує дзвонилку від Гугла, нагадаю, що темами вони не змінюються.
Дивимося скріншоти та ділимося своїми враженнями:

Після застосування на світлий режим рекомендується перезавантажити пристрій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.