З 20 жовтня Укрпошта буде виплачувати українцям по 2200 гривень: як отримати

Вже з 20 жовтня українці матимуть змогу на новий вид допомоги у 2200 гривень. Отримати її зможуть громадяни, що проживають на нещодавно звільнених від окупантів територій. Виплати будуть надходити від Міжнародної організації з міграції. Крім того, ви матимете змогу отримати додаткові виплати від Червоного Хреста у 1200 грн.

Міністерство з питань реінтеграції пояснило, що на підтримку можуть розраховувати українці, які не виїжджали з захоплених рашистами територій. А кошти зможуть отримати всі громадяни незалежно від статі та віку. Громадяни, що проживають на Донеччині, Херсонщині, Харківщині вже отримати свої виплати. Виплати здійснює Укрпошта у пересувних відділеннях.

Для отримання допомоги необхідно звернутись до органів місцевого самоврядування та надати надати документи, після чого заявки внесуть до відповідних списків.

Ірина Верещук, глава Мінреінтеграції, повідомила, що держава буде всяіляко допомагати українців, які звільнились з-під окупації. Громадяни зможуть отримати не тільки виплати, а продукти, засоби гігієни, теплий одяг. Держава залучає міжнародні організації, які займаються благодійністю та надають значну підтримку нашим громадянам.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.