Представлені телевізори Amazon Fire TV Omni QLED Series 4K із екранами діагоналлю 65 та 75 дюймів

Компанія Amazon представила дві нові моделі серії Fire TV Omni QLED із екранами діагоналлю 65 та 75 дюймів. Нові телевізори пропонують відмінну якість зображення та такі функції, як новий режим адаптивної яскравості.

Телевізори AmazonFire TV Omni QLED Series 4K UHD мають ідентичні технічні характеристики та відрізняються лише розміром. Вони підтримують Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR та HLG. Крім того, компанія додала нову функцію під назвою Adaptive Brightness. Як випливає з назви, ця функція може автоматично регулювати яскравість екрана залежно від освітлення кімнати. Також підтримується функція локального затемнення (до 96 зон).

Завдяки вбудованим датчикам присутності серія Omni QLED може виявляти, коли хтось входить до кімнати, та перемикатися на гарний та інформативний режим Ambient Experience. На екрані можуть відображатися фотографії, ілюстрації або віджети Alexa, такі як прогноз погоди та нагадування.

Серія Omni QLED підтримує різні програми, включаючи Netflix, Prime Video, Disney+ та Apple TV. У телевізорах є два вбудовані динаміки потужністю 12 Вт, також можна підключати динаміки бездротової мережі через Bluetooth 5.0 або зовнішню звукову панель за допомогою портів AV і eARC.

65-дюймова модель серії Fire TV Omni QLED коштує 800 доларів. Хоча 75-дюймовий коштує 1100 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.