Київстар анонсував тарифи, на яких можна заощадити вдвічі

«Київстар» презентував своїм абонентам нові тарифні плани, які допоможуть громадянам заощадити. Тарифи стали доступними з 29 вересня. Наприклад, до лінійки пакетних послуг «Все разом» в деяких населених пунктах з’явилась додався тариф «Все разом LOVE UA+ТВ» та «Все разом щедрий+ТВ».

Звичайно, що набагато вигідніше та дешевше користуватись одразу кількома послугами. Зокрема, мобільним зв’язком, домашнім інтернетом та телебаченням. В такому випадку ціна буде зменшена до 50%. 

Абоненти тарифів «Все разом» отримають більше можливостей: тарифи дають абонентам можливість окрім мобільного зв’язку, Домашнього інтернету та телебачення заощадити на цих послугах до 50% їхньої вартості. Найбюджетніший пропозицією є «Все разом LOVE UA» за ціною у 200 гривень. Він має безлімітний Домашній інтернет, а також 12 ГБ мобільного трафіку, 1 200 хвилин у мережі та на інші оператори, 37 додатків без плати за трафік.

Інший тариф «Все разом Оптимум» протягом перших трьох місяців після підключення буде коштувати 200 гривень, а звичайна ціна тарифу становить 250 грн. Абоненти за таку вартість отримають 25 ГБ мобільного Інтернету, безлімітні дзвінки в Мережі «Київстар», 200 хвилин на інші оператори та за кордон, а також 53 додатки без плати за трафік.

«Все разом Оптимум+ТВ» коштує перших три місяці 200 гривень, а після цього його ціна складе 300 грн. Тариф має всі вищевказані послуги та ТБ – 206 каналів (305 каналів на 2 місяці в подарунок).

«Все разом Максимум» за 200 гривень, а після 3-х місяців – 350 грн. пропонує вже безлімітний мобільний інтернет, 300 хвилин на інші оператори та за кордон, а також 1 суперсилу без доплати. Тариф “Все разом Максимум+ТВ» за 200 гривень, після 3 місяців – 400 грн, надасть 277 каналів (305 каналів на 2 місяці в подарунок).

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.