LeTV випустила 4K-телевізор Super TV F50 Pro за ціною бюджетного смартфона

Китайський бренд LeTV, відомий як виробник недорогих смартфонів, презентував новий телевізор під назвою Super TV F50 Pro. Крім доступної ціни, козирями моделі стали майже безрамковий дизайн, підтримка функцій Smart TV та точна передача кольорів.

Новинка оснащена 50-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3840×2160 пікселів, що займає 98,6% площі фронтальної панелі за рахунок тонких рамок. Виробник заявляє про охоплення 92% колірної гами DCI-P3 (відображення 1,07 мільярда відтінків). За акустичні можливості телевізора відповідає кілька динаміків сумарною потужністю 8 Вт. Набір інтерфейсів включає порти HDMI 2.0, USB 2.0 Type-A, роз’єм для навушників, Ethernet та «оптику» для саундбару.

LeTV Super TV F50 Pro побудований на базі чотириядерного процесора (Cortex-A55), має 2 ГБ оперативної пам’яті та вбудований накопичувач об’ємом 16 ГБ. Комплектний пульт дистанційного керування обладнаний мікрофоном для голосового керування. З його допомогою можна запускати відтворення відео, відкривати встановлені програми, уточнювати прогноз погоди та виконувати інші корисні дії.

Ціна новинки у Китаї складає 1349 юанів (близько $191).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.