Київстар, Vodafone та lifecell розсекретили найвигідніші тарифи

Мобільні оператори поділились з українцями своїми найвигіднішими пропозиціями. Київстар, Vodafone та lifecell презентували абонентам поплуряні тарифи. Напркилад, мобільний оператор «Київстар» радить своїм абонентам тарифний план «Твій старт» за ціною у 135 гривень за чотири тижні користування. Натомість абоненти отримають 5 Гб інтернету, 100 хвилин на дзвінки на інші мобільні мережі та за кордон – Польщу, Італію, Німеччину, Чехію, Узбекистан, Ізраїль, США, Канаду, Китай та Індію. Оператор також має тариф «Твій максимум» за ціною 350 гривень за чотири тижні користування. Він також надає абонентам безлімітні дзвінки всередині мережі, 300 смс по Україні, а також 300 хвилин на інших операторів, у тому числі за кордон в Польщу, Італію, Німеччину, Чехію, Узбекистан, Ізраїль, США, Канаду, Китай та Індію.

Найдешевший тариф Vodafone маж назву «Джойс», який коштує 135 гривень на місяць. До тарифу надається 10 Гб Інтернету, 1000 хвилин на всі номери по Україні. SuperNet Unlim за 300 гривень на місяць надає абонентам безлімітрий Інтернет, безліміт на дзвінки всередині мережі, 400 хвилин на дзвінки на інші мережі, 50 хвилин на дзвінки до 16 країн, а саме: Великобританія, Греція, Данія, Індія, Іспанія, Канада, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина , США, Угорщина, Франція, Чехія та Швеція.

Найбюджетніший тариф від lifecell «Просто Лайф» коштує всього 120 гривень за 4 тижні користування. Абоненти за цю ціну отримають 8 Гб Інтернету, 300 хвилин на всі мобільні номери в Україні та безліміт на дзвінки всередині мережі. Оператор також маж тарифи з безлімітним інтернетом – «Вільний Лайф» і «Platinum Лайф» за 275 та 400 гривень. «Вільрий Лайф» надає абонентам можливість отримати 1600 хвилин на дзвінки по Україні та безліміт всередині мережі. Інший тариф також має безліміт на номери оператора та 3 тисячі хвилин на інші номери в Україні, 50 хвилин на дзвінки за кордон, а також 500 Мб інтернет в роумінгу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.