“Дія” почала видавати безкоштовні квартири ціною 80000 євро: фото будинків

В державному поратлі «Дія» українці, чиє житло постраждало внаслідок російської агресії, зможуть отримати компенсацію. Насправді, громадяни отримають квартири ціною 80 тисяч євро повністю безкоштовно. Страшно уявити скільки громадян залишились без даху га голово. За однією з програм, а 30 українських родин отримають нові квартири абсолютно безкоштовно.

Для реалізації цього проекту організацією OneUkraine було зібрано 2,5 мільйонів євро. Виходить, що кожна квартира буде коштувати близько 80 тисяч євро. Квартири будуть побудовані навіть у Львівській області. Будівництвом займеться компанія Gropyus. Пілотні версії квартир будуть готові вже взимку. Організація також поділилась приблизним плануванням майбутніх квартир.

Основна перевага такого житла в тому, що квартири будуть комфортними для інклюзивних громадян. Організація створила додаткова планування для візків на колесах та місце для їхнього зберігання. Українці вже можуть починати додавати інформацію про свої пошкоджені або зруйновані внаслідок війни будинки. Їх можна відправити за допомогою державного порталу «Дія».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.