Нова пральна машина Xiaomi надійшла у продаж

Компанія Xiaomi, яка на початку тижня представила нову пральну машину Xiaomi Mijia 10 kg з фронтальним завантаженням та прямим приводом, повідомила про її надходження у продаж за ціною 265 доларів у Китаї. Пристрій отримав антибактеріальне ущільнення дверцят, машина підтримує режим самоочищення за високої температури, а також дозволяє додавати одяг у процесі прання без перезапуску.

Пральна машина розрахована на 10 кг білизни. За офіційними даними, в ній можна за раз випрати 45 сорочок, 12 пар джинсів або 4 комплекти постільної білизни. Пральна машина Xiaomi пропонує ексклюзивні програми прання виробів з вовни, пуху, бавовни та льону, джинсової та інших тканин. Нова пральна машина підтримує стерилізацію та високотемпературне видалення кліщів. Рівень стерилізації становить 99,99%, ефективність видалення кліщів — 100%. Також передбачені спеціальні програми для дитячого прання та прання нижньої білизни.

Завдяки інтелектуальним чіпам та алгоритмам одяг не пошкоджуватиметься в процесі прання. Завдяки прямому приводу рівень шуму не перевищує 50 дБ.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.