Українцям почали видавати безкоштовні квартири через “Дію”: як отримати

На жаль, багато громадян внаслідок війни втратили свої домівки. Декілька місяців тому уряд розпочав програму, яка буде підтримувати таких українців, надаючи їм житло. Перші свої домівки отримали люди у Сумах. Новий дім тепер мають дев’ять родин переселенців. Та й загалом уряд розробляє різні варіанти вирішення житлової проблеми українців, які втратили домівки через війну.

Оселі будуть надаватись громадянам для тимчасового проживання. Детальною інформацією поділився міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов. Він додав, що за програмою підтримки дві сім’ї вже незабаром отримають соціальне житло у Чернігові, Житомирській та Київській областях. Загалом завдяки програмі уряду вдалось придбати 60 квартир у чотирьох регіонах країни. Важливим є те, що ці квартири повністю обрладнені побутовим приладдям та посудом Товариство Червоного Хреста України.

Списки, за якими українці зможуть житло визначається територіальними військовими адміністраціями, враховуючи пріоритетність. В першу чергу житло отримають багатодітні сім’ї та сім’ї, будинки яких зруйнували рашисти у Київській, Житомирській, Чернігівській та Сумській областях.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.