Як перетворити смартфони Samsung і Xiaomi в iPhone 14 Pro Max в декілька кліків

Інтерактивний виріз у екранах нових iPhone виявився не ідеальним, але попит на нього вже виник і на платформі Android. Наслідуючи тренд, розробник під ніком Jawomo випустив універсальний мобільний додаток, що розширює функціональність екранів смартфонів різних брендів.

Програма під назвою DynamicSpot вже доступна для завантаження в Google Play. Його дизайн практично копіює рішення Apple і підходить практично для будь-яких Android-смартфонів з фронтальною камерою, що врізає в дисплей. Навіть якщо вона розташована не по центру матриці, розмір та положення «острівця» можна змінити в меню налаштувань.

Базова функціональність програми на кшталт відображення повідомлень доступна і у безкоштовній версії. А ось для використання розширеного набору функцій (наприклад, відображення на екрані блокування або швидкого запуску програм з інтерфейсу програми) доведеться доплатити.

 

За заявою розробника, DynamicSpot не збирає жодних особистих даних користувачів. У перші два дні після публікації програми в Google Play його завантажили вже понад 50 000 людей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.