Дія офіційно припиняє виплати

Міністерство соціальної політики повідомило про те, що закриває збір заявок на платформі «єДопомога». Подані заявки опрацюють та передадуть для подальших виплат. Загалом до відомства надійшло близько 10 мільйонів заявок. Саме у зв’язку з великою кількістю поданих заявок вони їх подача тимчасово зупинилась.

Можливості міжнародних організацій не резинові, проте наш уряд докладає максимум зусиль для розширення списку міжнародних організацій, які допомагають постраждалим від війни українцям. Заявки украінці можуть подати тоді, коли організації матимуть можливість здійнсювати виплати.

Якщо ви подали заявку, але допустили в ній помилку, то ви можете знову подати заяву. Ви можете натиснути «Перевірити статус заявки», вказати свої персональні дані та перевірити статус. Якщо потрібно, можна натиснути кнопку «Відкликати та подати нову заявку». Майте на увазі, що міжнародні організації самі вирішують кому та скільки надавати допомоги. Звичайно, в пріоритеті будуть інваліди, пенсіонери, самотні батьки, багатодітні сім’ї, а також малозабезпечені сім’ї із числа переселенців.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.