Найтехнологічніший робот пилосос Xiaomi виявився дешевшим чим очікувалося

Представлений минулого тижня робот-пилосос Xiaomi Mijia 1S став доступним для попереднього замовлення в Китаї, де він доступний за ціною 515 доларів для перших покупців. Це трохи нижче за раніше оголошену ціну (565 доларів). Продаж новинки стартує 11 жовтня.

Робот-пилосос Xiaomi Mijia 1S підтримує автоматичне завантаження чистої та видалення брудної води. Достатньо просто підключити його до водопроводу та каналізації. Також можна налаштувати автоматичну подачу засобу для чищення перед кожним прибиранням і після очищення швабри.

База для збирання може автоматично очищати швабру Mijia 1S, після чого вона сушиться гарячим повітрям протягом двох годин. Очищення контейнера пилососу на базі займає лише 10 секунд. База для очищення має вбудований контейнер для сміття об’ємом 2,5 л, який виробник рекомендує очищати раз на місяць при регулярному прибиранні.

Робот підтримує голосове управління Xiao Ai, його можна зв’язати з пристроями розумного будинку Xiaomi, такими як дверні замки та очищувачі повітря, щоб налаштувати спеціальні рішення для збирання. Універсальний робот для підмітання і миття підлог Mijia 1S може очищати плями від кави, бруд та інші сліди, витираючи підлогу двома швабрами, що обертаються.

 

Робот піднімає швабру на 7 мм, коли рухається до зарядної станції, щоб запобігти забруднення вже вимитих ділянок та намокання килимового покриття.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.