Представлена ​​новітня недорога пральна та сушильна машина Xiaomi з екраном як у смартфона

Представлена ​​нова пральна та сушильна машина Xiaomi Mijia Drying та Washing All-in-One Machine Color Screen Smart 10kg, на стадії попереднього замовлення доступна за 420 доларів.

У цій машині використовується стерилізація пором, що дозволяє знищувати бактерії, не пошкоджуючи тканини. Ця універсальна сушарка може швидко генерувати пари для заповнення внутрішнього циліндра, нагріваючи невелику кількість води. Машина має окрему кнопку стерилізації парою, яку можна використовувати з різними програмами прання. За офіційними даними, ступінь стерилізації білизни становить 99,999%, причому вона вбиває 100% кліщів.

Xiaomi Mijia Drying and Washing All-in-One Machine Color Screen Smart 10kg оснащена кольоровим екраном, що імітує візуальний дизайн інтерфейсу користувача мобільних телефонів. Екран нахилений вгору під кутом 32°, що робить керування зручнішим.

Пральна машина може автоматично визначати масу одягу та інтелектуально контролювати кількість прального порошку, що споживається. У ній використовується двигун із прямим приводом. Як пише Ithome, завдяки використанню принципу магнітної левітації барабан обертається плавно з мінімальним тертям, а шум при віджимі складає всього 50 дБ. Варто додати, що Electrolux показала концепт пральної машини на основі принципу магнітної левітації ще у 2015 році. У 2019 році також було представлено концепт пральної машини Maglev Washing Machine. Отже, розробки в цій галузі почалися досить давно.

Xiaomi Mijia Drying and Washing All-in-One Machine Color Screen Smart 10kg підтримує програму Mijia, голосове управління і може зв’язуватися з іншими пристроями розумного будинку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.