Xiaomi офіційно представила найрозумнішу зовнішню камеру для бідних

Xiaomi Outdoor Camera AW300 оснащена 3,0-мегапіксельним CMOS-датчиком, який підтримує розширений динамічний діапазон і може відображати чудові зображення з роздільною здатністю 2K у будь-який час дня та ночі. Xiaomi Outdoor Camera AW300 має 2 потужні джерела білого світла та 2 джерела інфрачервоного світла з інтелектуальним повнокольоровим нічним баченням. Біле світло автоматично вмикається, коли хтось проходить повз, а кольорове зображення відображатиметься навіть у темряві.

Xiaomi Outdoor Camera AW300 підтримує функцію інтелектуального електронного огородження. Коли камера розпізнає, що зображення змінюється або в певній зоні з’являється фігура, вона повідомить власника на телефон. Зовнішня камера Xiaomi AW300 може посилати звукові та світлові сигнали, щоб відлякати зловмисників. Зовнішня камера Xiaomi AW300 оснащена вбудованим динаміком та мікрофоном. Представники компанії стверджують, що ці мікрофони записують високоякісний звук на відстані щонайменше 7 метрів. Камера має ступінь захисту IP66 і може працювати під дощем та спекотним сонцем за температури до 60°C.

Xiaomi Outdoor Camera AW300 має зовнішню антену Wi-Fi та вбудований чіп безпеки. Камера використовує технологію кодування відео H.265 та підтримує локальне та хмарне зберігання.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.