Розумна колиска візьме на себе роль нічної няньки для немовлят

Молоді батьки Радхіки та Бхарата Патіл, які є за сумісництвом інженерами, вирішили полегшити свою турботу про немовля за допомогою розумного ліжечка. Свій винахід вони назвали Cradlewise. Воно працює на базі штучного інтелекту, здатного відстежувати стан дитини, і запобігає її пробудженню раніше.

Призначений для малюків до двох років Cradlewise позиціонується як ліжечко типу 3-в-1. Вона поєднує в собі колиску, ліжечко та апарат моніторингу сну з набором датчиків, моторчиків та програмним забезпеченням на основі штучного інтелекту, яке відстежує динаміку сну дитини, підлаштовуючись під нього. А ще за рахунок музичної бібліотеки, що настроюється, може відтворювати улюблені пісні дитини. За допомогою предиктивних алгоритмів пристрій реєструє ранні ознаки пробудження немовляти і м’яко захитує його, занурюючи назад у глибокий сон.

 

Згідно з недавнім дослідженням, молоді мами в середньому втрачають одну годину сну на добу, і їм може знадобитися до шести років, щоб відновити своє сомнологічне здоров’я. З таким розумним ліжечком батьки отримують додаткову допомогу, що економить до 2 годин щодня. Патили комерціалізували свою розробку та пропонують її за ціною $999.

Раніше ми писали про інженера, який побудував розумну камеру, здатну попереджати про голод дитини.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.