Нова пошта обурила тарифами на доставку

В мережі почались точитись скандали стосовного того, шо один популярний поштовий оператор країни пропонує доставку за всі кошти світу. Клієнтка поскаржилась в соціальний мережах, що за доставку маленької посилки їй довелось заплатити, як за велику раніше. Звичайно, що поштовий оператор пропонує своїм клієнтам не найменші ціни на доставку. Проте, стовідсотково він забезпечує її швидкість.

«Нова пошта» не залишилось стояти осторонь та пояснила чому так зросли тарифи. Клієнтка поскаржилась, що вона замовила лише наліпки в конверті, за які довелось заплатити 60 гривень. За її словами ціни космічні. Працівники «Нової пошти» запевнили українців, що ціни зросли обґрунтовано. Це пов’язано з негативною тенденцією економіки під час війни.

“Остання зміна тарифів була вимушеною, оскільки зросли ціни на пальне, а також збільшився час перебування вантажу в дорозі через зруйновані дороги”, – відповіли співробітники компанії.

Поштовий оператор запевняє, що за помірні ціни українці отримують якісний сервіс та оперативну доставку. Працівники запропонували клієнтці інший варіанти доставки посилок до поштматів, вартість якої фіксовано становить 50 грн.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.