Абоненти Київстар, Vodafone та lifecell тепер можуть безкоштовно телефонувати в Європу

У зв’язку з повномасштабною війною багатьом українцям довелось покинути країну в пошуках безпеки. А в такий час досить важливо залишатись на зв’язку зі своїми рідними та друзями. Для всіх абонентів є чудова новина: Україна приєднається до європейської зони роумінгу. Це означає, що Європейський Союз скасовує платний роумінг для України. Раніше такі переваги мати лише жителі країн Євросоюзу.

Таку новину повідомила Урсула фон дер Ляйєн, глава Єврокомісії, під час трансляції. Новиною чиновниця також поділилась на офіційній сторінці у Twitter. Вона також додала, що ЄС дасть Україні можливість максимально використати свій потенціал. Вже зовсім скоро Урсула відвідає нашу столицю, де обговорить деталі з Володимиром Зеленським.

Такі нововведення допоможуть нашим громадянам телефонувати рідним з-за кордону, не змінивши тарифи та сім-карту. Адже тепер все буде підключатись автоматично до місцевих операторів мобільного зв’язку у країнах ЄС. Раніше безкоштовний роумінг пропонувався європейським мобільними операторами протягом певного періоду. Впевненими кроками Україна стаж все ближчою до повноцінної євроінтеграції.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.