Складаний обігрівач Xiaomi за 115 доларів нагріває кімнату за 10 хвилин

Сімейство побутової техніки Xiaomi поповнив корисний сезонний продукт електричний нагрівач Mijia Graphene. Він цікавий шарнірною конструкцією, завдяки якій його можна встановити вздовж стіни, так і в кутку кімнати. Новинка керується вручну або зі смартфона, а також підтримує голосові команди.

Xiaomi Mijia Graphene побудований на базі графітових нагрівальних елементів. У складеному стані довжина обігрівача становить 75 см, товщина – 12 см. Шарнір у центрі дозволяє розкласти новинку під будь-яким кутом. У розкритому вигляді довжина пристрою збільшується до 1,5 м, а товщина зменшується до 6 см. Такий форм-фактор дозволяє зручно зберігати та ефективно використовувати новинку.

Велика площа нагрівального елемента потужністю 2200 Вт, за заявою виробника, дозволяє підняти температуру на 5 °C лише за 10 хвилин у кімнаті середніх розмірів. Серед інших особливостей новинки – автоматичний термостат з діапазоном температур від 16 до 28 ° C, керування голосом або через тачскрін, а також функція таймера.

 

Новинка надійде у продаж у Китаї вже сьогодні за ціною $115. Про доступність обігрівача в інших регіонах виробник поки не оголошував.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.