Xiaomi показала бездротовий магнітний акумулятор для iPhone

Компанія Xiaomi представила зовнішній акумулятор із бездротовою зарядкою для iPhone. Аксесуар цікавий своєю багатофункціональністю і тим, що може замінити чохол із вбудованим акумулятором. Новинка називається Xiaomi Magnetic Wireless Power Bank. Усього у неї 3 режими роботи. У ролі док-станції вона заряджає та утримує iPhone під кутом 45 градусів за допомогою магніту. У цьому режимі док-станція одночасно заряджає пауербанк.

У режимі зовнішнього акумулятора новинка примагнічується до задньої панелі iPhone і заряджає його під час використання, як чохол з акумулятором. Спеціально для цього у корпус пристрою вбудували магніт із силою притягування в один кілограм. У третьому режимі роботи пауербанк без док-станції можна підключити до мережі, а зверху покласти будь-який гаджет, що підтримує бездротову зарядку. Так обидва апарати заряджатимуться від мережі.

Місткість АКБ новинки складає 5000 мАг, потужність зарядки – 12 Вт. Сам пристрій можна підключати до БП потужністю трохи більше 20 Вт. Крім бездротової зарядки в наявності є роз’єм Type-C.

Старт продажів Xiaomi Magnetic Wireless Power Bank заплановано на 16 вересня за ціною $28.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.