Vodafone безкоштовно запустив нову унікальну послугу: пошук друзів та родичів

Vodafone запустив нову корисну послугу для своїх абонентів. Зараз вкрай важливо завжди залишатись на зв’язку зі своїми рідними та друзями. Послуга отримала назву «Геопошук». Назва говорить про те, що ви зможете дізнаватись місцезнаходження близьких.

Це стало можливим завдяки технологічним можливостям мобільної мережі Vodafone. Перевага в тому, що вам не потірбно встановлювати жодних додаткових програм. А абоненту, місцезнаходження якого ви хочете дізнатись, не потірбно мати дощсутп до Інтернету. Всі інформація надсилається за допомогою SMS-підтвердження. Для того, аби скористатись послугою необхідно:

  • надіслати SMS-повідомлення з текстом «Старт» на номер 5500;
  • у відповідь на SMS надати номер телефону людини, дозвіл якої потрібно отримати;
  • потім на номер 5500 радіслати SMS з текстом «Пошук» та номером людини, яку потрібно знайти. Наприклад «Пошук +380ХХХХХХХХХ».
  • потім у відповідь прийде повідомлення з координатами: «Абонент +380ХХХХХХХХХ 31.05.22 о 15:10 знаходився у такому радіусі: і посилання на місцезнаходження».

Майте на увазі, що дані про місцезнаходження надаються з приблизними радіусом у 3 кілометри. До місцезнаходження також додається час та дата.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.