Xiaomi випустила павербанк, яким можна живити невеликий будинок

Повідомляється, що у Китаї у продажу з’явився пауербанк Xiaomi потужністю 1800 Вт, зі ступенем захисту IP67. Портативна батарея Xiaomi Mijia Outdoor Power Supply 1000 Pro повністю захищена від пилу та допускає занурення у воду у вимкненому стані на глибину до одного метра. Але задоволення це буде недешеве.

У потужній батареї Xiaomi використовується «гібридна літієва батарея», що зазвичай використовується в потужному електричному транспорті. Це дало можливість забезпечити портативному акумулятору гарантію захисту на рівні IP67 та експлуатацію у будь-яку погоду на відкритому повітрі без спеціального захисту. Вага батареї складає 16,9 кг. У період попереднього замовлення ціна пристрою еквівалентна $865. Після початку постачання, яке очікується 18 вересня, роздрібна ціна на батарею буде встановлена ​​на рівні $919.

Заявлена ​​ємність акумулятора Xiaomi Mijia Outdoor Power Supply 1000 Pro дорівнює 1022 Вт·год або 280 000 мА·год. Акумулятор витримує 1000 циклів заряду із збереженням ємності. Безпека роботи пристрою гарантують 21 вбудований батарею температурний датчик. Одночасно акумулятор може заряджати 13 пристроїв. Але найцікавіше в ній це двонаправлений інвертор, що генерує «чисту синусоїду», що дозволить живити побутову домашню електроніку і, отже, використовувати Xiaomi Mijia Outdoor Power Supply 1000 Pro як пристрій резервного живлення будинку та квартири.

Пікова потужність батареї досягає 1800 Вт. Заряджатися вона може від мережі, від авто прикурювача і безпосередньо від сонячних батарей. Від мережі до 80% ємності батарея заряджається за 50 хвилин, а до 100% за 90 хвилин. Пристрій допускає одночасне підключення двох сонячних панелей загальною потужністю до 200 Вт (компанія представила фірмові 100-Вт панелі).

Керувати батареєю можна за допомогою програми Mijia App, яка видає докладну розкладку споживання по кожному порту.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.