Як підібрати ідеальний обігрівач на зиму

Експерти стверджують, що цією зимою опалювальний сезон буде проблемним. Тому, варто задуматись про купівлю обігрівача. Над вибором потрібно гарно подумати, взявши до уваги особливості обігрівачів. Наприклад, площа, яку потрібно обігріти, та яку функцію буде виконувати обігрівач.

  1. Найбільш популярними серед населення є керамічні обігрівачі. Їх ціна в середньому стартує від 1500 гривень. Такий попит пов’язаний з їх безпечністю. Перевага в тому, що керамічні обігрівачі не випалюють кисень у кімнаті. Мінусом є те, що вони крихкі та служать лише як додаткове джерело обігріву.
  2. Також українці широко користуються олійними обігрівачами, ціна яких стартує від 6200 гривень. Вони також не  випалюють кисень та захищені від займання. Обігрівач легко транспортувати. До того ж, олійні обігрівачі зможуть з легкістю обігріти невелике приміщення. Мінусом є велика вага та довгий час нагрівання. Через склад олії в обігрівачі їх не варто встановлювати в кімнаті з дітьми.
  3. Більш дорожчими є інверторні кондиціонери. Їх ціна стартує від 12 000₴. Дані обігрівачі високоефективними та підтримують заданий мікроклімату. Перевага в тому, що влітку кондиціонером також можна користуватись, охолоджуючи приміщення. Недоліком є висока ціна та складний процес становлення.
  4. Найбільш дешевшими та популярними є тепловентилятори. Їх ціна в магазинах в середньому становить 700₴. Вони є досить безпечними та легко транспортуються. Недоліком є шумна праця та обігрів лише невеликої локації.
  5. UFO. Їх ціна в магазині стартує від 5500₴. Вони мають високий ККД, здатні обігріти велику кімнату та їх можна переносити з одного приміщення до іншого. Їх мінус в тому, що вони мають зовнішній гарячий елемент, який може становити небезпеку.

Важливо, аби ви звернули увагу на термін експлуатації обігрівача. Адже після закінчення терміну придатності прилад використовувати не можна. Також необхідно дотримуватись правил безпеки.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.