Apple показала iPhone 14 Pro і Pro Max: з новим процесором і без чубчика

Топові Pro-версії iPhone 14 отримали ще більше відмінностей від базових моделей, причому як зовні, так і всередині. Головною темою презентації Apple 7, що відбулася 7 вересня, став анонс нової флагманської серії iPhone 14. Як і передбачалося, до серії увійшли чотири моделі. Компанію базовим iPhone 14 та iPhone 14 Plus за традицією склали топові iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Цього року відмінностей Pro-моделей від базових версій виявилося більше. Перше, що впадає у вічі — це відсутність звичного чубчика, яку замінили на невеликий довгастий виріз. Цікаво, що Apple вирішила обіграти новий виріз програмно, перетворивши його на частину інтерфейсу користувача. Наприклад, він «розширюється» під час вхідного дзвінка. Крім оновленої форми вирізу, дисплеї iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max отримали довгоочікувану функцію Always-on Display.


По-друге, тільки iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max можуть похвалитися новим високопродуктивним чіпсетом A16 Bionic, який робить нові смартфони найпотужнішими в історії Apple.

 

Не обійшлося і без покращення камер. Pro-версії iPhone 14 хизуються збільшеним більш ніж в 1,5 рази сенсорами, а значить, вони поглинають більше світла і видають ще якіснішу картинку. Ззаду у iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max, як і раніше, встановлені три камери, тільки ось дозвіл основної тепер наздогнали до 48 мегапікселів.

 

Прийом попередніх замовлень на нові iPhone стартує у п’ятницю, 9 вересня, а початок продажів заплановано на 16 вересня. iPhone 14 Pro коштує від 999 доларів, а Max-версія – від 1099 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.