Офіційно представлені навушники AirPods Pro: отримали покращений чіп та подвійний шумодав

Дизайнери компанії вирішили не змінювати вигляд Pro-навушників, але всередині змін більш ніж достатньо. Інсайдери, знову ж таки, мали рацію — компанія Apple сьогодні, 7 вересня, офіційно представила світові свої нові бездротові навушники AirPods Pro. Зовні вони не відрізняються від попередньої версії, але всередині встановлено найновіший чіп H2, який може похвалитися високошвидкісним підключенням для надання виключно високої якості звуку. Також навушники обзавелися новими випромінювачами, які забезпечують більш високу деталізацію та чіткість на високих та низьких частотах. Але найбільші зміни торкнулися активного шумоподавлення.

Розробникам з Apple вдалося реалізувати функцію подвійного активного шумоподавлення – це стало можливим завдяки чіпу H2, який дозволяє розширити обчислювальні процеси, пов’язані зі звуковою сценою навколо користувача. Покращення торкнулися і режиму “Прозорості”, плюс тепер користувач може використовувати камеру iPhone для створення персонального просторового профілю для аудіо. І в комплекті з навушниками тепер йдуть різні амбушюри, які дозволяють підібрати оптимальну посадку у вушній раковині користувача. Автономність теж покращили – нове покоління AirPods Pro працює 6 годин при прослуховуванні музики на одному заряді, що на 33% довше, ніж у попереднього покоління даних навушників.

Зарядний кейс забезпечує додатково 30 годин автономності, але заряджається, на жаль, як і раніше, через Lightning. Проте тепер можна використовувати зарядку від Apple Watch, MagSafe або будь-який інший зарядний пристрій Qi. Нові Apple AirPods Pro обійдуться потенційному покупцю 249 доларів, старт продажів 23 вересня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.