Чому українці віддають перевагу саме iPhone

Вже незабаром компанія Apple презентує свій новий iPhone. За останні роки дані гаджети стали широко популряними серед населення. Смартфон, якому три роки все одно продається за «гарні» кошти. В чому ж причина?

В першу чергу даний успіх пояснюється тим, що компанія не має великого вибору смартфонів. Стабільно кожного року Apple презентує декілька нових смартфонів. Так не можна сказати за компанії, що презентують Android. Користувачі, які обирають пристрій не дуже бажає обирати серед сотень моделей Android. Набагато зручніше придбати останній iPhone, адже в ньому буде все найсучасніше.

Іншою важливою перевагою iPhone є відсутність вірусів, що пов’язане з закритою операційною системою iOS. Загалом ця ОС вважається надійною в захисті від вірусів. Користувачам можна забути, що таке антивірус. Та й не потрібно зайвий раз переглядати відгуки, напркилад, як в Google Play на різні додатки. В App Store кожен додаток ретельно тестують і перевіряють модератори. Також поріг входу в магазин App Store набагато вищий, ніж на Android.

Варто також сказать за єдину екосистему гаджетів від Apple. Адже всі пристрої входять в єдину екосистему і працюють на порядок стабільніше, якщо щось подібне конструювати на зв’язці, скажімо, Android і Windows. Наприклад, користувачам навіть не знадобиться смартфон, адже робити виклики вони зможуть навіть зі свого Macbook.

Найголовнішою перевагою яблук є стабільність. Адже мала кількість пристроїв гарантує налагодженішу операціну систему. До того ж, iOS не гальмує та не має помилок.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.