Стартував продаж ігрових телевізора для бідних Xiaomi Gaming TV ES Pro 65

Вже сама назва натякає на призначення цієї моделі. Як пише джерело, в Китаї стартував продаж телевізора Xiaomi Gaming TV ES Pro 65. За сукупністю характеристик ця модель підходить не тільки для перегляду ТБ і кіно, але і для роботи в зв’язці з консолями PlayStation 5 і Xbox Series X. Для цього в новинці є все необхідне: панель з роздільною здатністю 4К та кадровою частотою 120 Гц, а також роз’єм HDMI 2.1.

Першим покупцям Xiaomi Gaming TV ES Pro 65 дістанеться за 580 доларів, пізніше вартість підвищиться до 625 доларів. Для такої категорії телевізорів це сама дешевша ціна. ТБ підтримує технологію MEMC та забезпечує охоплення 94% колірного простору DCI-P3.

В основі апаратної платформи лежить SoC з чотириядерним CPU (використовуються ядра Arm Cortex-A73), обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам’яті – 3 та 32 ГБ відповідно. Щодо звукової підсистеми, то вона представлена ​​двома динаміками сумарною потужністю 25 Вт. ТБ працює під керуванням фірмової MIUI for TV 3.0 та підтримує керування за допомогою голосових команд.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.