Xiaomi Mi Band 7 Pro вже скоро в Україні: незабаром старт продажів

У Китаї він продається вже два місяці. Xiaomi представила свій найкращий фітнес-браслет, Mi Band 7 Pro, 4 липня разом з Xiaomi 12S та Xiaomi 12S Pro. Пристрій вже майже два місяці продається в Китаї, але незабаром з’явиться у продажу й у Європі і Україні.

Розробник з Польщі та активний користувач тематичного форуму XDA-Developers Каспер Скржипек (Kacper Skrzypek), який раніше правильно передбачив появу Xiaomi 11i HyperCharge, повідомив, що міжнародна версія Mi Band 7 Pro (каталожний номер для Європи – всі M2141B1) вже отримала і, отже, скоро надійде у продаж. Поки що немає жодних даних про ціну чи характеристики, але параметри, судячи з усього, відповідатимуть китайській версії, а ось ціна в Європі традиційно буде вищою, ніж у Китаї.

Нагадаємо, Xiaomi Mi Band 7 Pro оснащений екраном AMOLED з діагоналлю 1,64 дюйма та підтримкою функції Always-on Display, приймачем GPS, чіпом NFC, датчиками ЧСС та SpO2. Також є 117 режимів тренувань та водозахист (5ATM). Автономність пристрою становить 12 днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.