JBL офіційно випустила навушники Tour Pro 2: сенсорний дисплей та 10 годин автономності

Компанія JBL анонсувала бездротову гарнітуру Tour Pro другого покоління. Ключовою особливістю моделі став зарядний чохол з екраном, що дозволяє змінювати налаштування, перемикати треки і навіть відповідати на дзвінки та повідомлення у соціальних мережах та месенджерах.

 

Новинка оснащена модулем Bluetooth 5.3 LE, 10-мм драйверами та сенсорними панелями на «ніжках», а також вбудованими мікрофонами для роботи системи активного шумоподавлення. Як запевняє вендор, автономність пристрою становить до 10 годин, а з урахуванням ємності АКБ комплектного кейсу – до 40 год.

1,45-дюймовий дисплей на корпусі чохла дублює основні функції розумного годинника: він дозволяє керувати смартфоном віддалено, у тому числі налаштовувати режим ANC та Ambient Sound без необхідності зайвий раз діставати гаджет з кишені. У продаж гарнітура надійде в січні 2023 року за ціною $249.

Ще однією новинкою бренду стали повнорозмірні навушники Bluetooth JBL Tour One M2 з чіпом Bluetooth 5.3, функцією ANC і можливістю проводового підключення. Відповідно до специфікації, одного заряду їм вистачить на 30 годин роботи з активним шумодавом і до 50 год. при його відключенні. Функція швидкого заряджання забезпечить до 5 годин прослуховування музики після всього 10 хвилин «дозаправлення». Старт продажів – у січні наступного року за ціною $299.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.