Xiaomi представила очищувач повітря з функцією стерилізації

На краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin з’явився новий пристрій бренду Mijia – очисник повітря з дезінфекцією. Прилад здатний не тільки ефективно захоплювати пил та шкідливі домішки, а й боротися з вірусами та бактеріями, що особливо актуально з настанням холодного сезону.

Конструкція новинки включає традиційний HEPA-фільтр, а також УФ-лампу та модуль плазмової стерилізації. За заявою виробника, прилад здатний очистити до 600 кубічних метрів повітря на годину, вбиваючи до 99,98% вірусів та бактерій та видаляючи до 98,02% формальдегіду та до 99,5% дрібних частинок. Новинка рекомендується для використання у приміщеннях площею до 72 м2.

В очищувачі вбудовані датчики, що цілодобово відстежують якість навколишнього повітря. Пристрій автоматично ввімкнеться, коли в цьому виникне потреба, та призупинить роботу після приведення показників у норму. Для зручності налаштування на корпусі очищувача повітря передбачено сенсорний OLED-дисплей, що відображає інформацію про вибраний режим та показання датчиків.

 

Ресурс змінного елемента, що фільтрує, з антибактеріальним покриттям становить від 6 до 12 місяців залежно від навантаження. Про необхідність заміни цього модуля пристрій попередить власника через мобільний додаток. Ціна Xiaomi Mijia Disinfection Air Purifier на етапі краудфандингу становить $311, у роздробі новинка обійдеться покупцям у $362.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.