Ще три смартфони Xiaomi більше ніколи не отримуватимуть оновлення MIUI

Xiaomi оновила список смартфонів, які більше не отримуватимуть нові патчі безпеки, наступні версії Android та оболонки MIUI. До нього увійшли ще три пристрої: два флагмани та один бюджетний смартфон.

Xiaomi відносно довго підтримує ПЗ своїх смартфонів в актуальному стані. Наприклад, бюджетний Redmi 9 за час існування отримав 14 оновлень, з яких одне принесло нову версію Android, два – нову версію MIUI. Але пристрій не можна підтримувати вічно, тому Xiaomi має список гаджетів, які не підлягають оновленню, — End of support list (EOS). Нещодавно компанія додала до цього списку ще три моделі: Xiaomi Mi8, Mi9 та Redmi 7A.

Для всіх трьох смартфонів останнім оновленням китайської (не глобальної) MIUI стала версія 12.5. Але для Mi9 в основі оболонки лежить Android 11, а для Mi8 і Redmi 7A – Android 10. Раніше за всіх з трійки був випущений Xiaomi Mi8. Смартфон представили у 2018 році з Android 8.1 та MIUI 9. За час існування Mi8 отримав 15 оновлень, змінив п’ять версій MIUI та три версії Android.

На всі перераховані пристрої доступні кастомні прошивки до Android 12.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.