В «Дії» з’явилися нові послуги, про які давно просили українці

В понеділок цього тижня Міністерство цифрової трансформації оновило додаток «Дія». Це означає, що у порталі стали доступні нові документи. Новиною поділився Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації України. Федоров додав, що пенсійне посвідчення та посвідка на проживання пройшли етап бета-тестування. Тепер документи будуть доступними у додатку, а скористатись ними зможуть всі бажаючі. Для цього необхідно лише оновити додаток «Дія» до останньої версії.

Державний портал «Дія» навіть під час війни продовжує запускати нові функції. Саме зараз вони є вкрай важливими, адже багато українців внаслідок бойових дії втратили свої документи. Серед них є й пенсіонери та іноземні студенти, що навчаються в українських вузах. Але тепер це не є проблемою: громадяни зможуть користуватися документами з «Дії».

До того ж, зовсім скоро у державному порталі з’являться англомовні версії документів. А водії зможуть затестити послугу шерингу авто. Тепер українці без проблем зможуть тимчасово передати право користування своїм транспортним засобом іншій особі.

Поки дві вищеперелічені послуги знаходяться на стадії тестування. А стати учасником тестування зможуть всі бажаючі.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.