6 найкращих смартфонів з Китаю: рейтинг літа 2022 року

Пристрої, виготовлені в Китаї, більше не мають погану репутацію. Виробництво смартфонів – це те, в чому за останні роки помітно досягли успіху виробники з Піднебесної. І серед смартфонів з китайським корінням чимало моделей, які мають повне право називатися найкращими з найкращих. Ось шість із них.

OnePlus 10 Pro

Відкриває добірку найкращих китайських смартфонів флагман від OnePlus. Модель оснащена потужним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 у поєднанні з 8 або 12 Гбайт оперативної та від 128 до 512 Гбайт вбудованої пам’яті та має чудовий 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей типу LTPO2 з роздільною здатністю QHD+ та частотою оновлення1. Також він може похвалитися квадрокамерою з головним датчиком на 48 мегапікселів.

Автономність смартфона теж на гідному рівні – батарея на 5000 мАг з підтримкою 80-ватного проводового заряджання здатна забезпечити йому не менше доби роботи. Єдине, ціна OnePlus 10 Pro може здатися трохи завищеною, враховуючи, що свого часу бренд OnePlus набув популярності завдяки своїм недорогим вбивцям флагманів.

Переваги OnePlus 10 Pro:
висока продуктивність без перегрівів;
чудовий дисплей;
приємний тактильний зворотний зв’язок та звук;
дизайн преміум-класу;
круті камери;
зарядний пристрій у комплекті.

Недоліки OnePlus 10 Pro:
відсутність автоматичного нічного режиму зйомки;
невідповідність температур між різними камерами.

Xiaomi MIX 4

Це найпреміальніший смартфон Xiaomi 2021 року, який доступний в обмеженій кількості країн, але незважаючи на це, залишається однією з найкращих моделей бренду. Смартфон може похвалитися 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц, в який захована 20-мегапіксельна фронтальна камера і це, мабуть, найкраща реалізація нової технології.

Живиться смартфон від акумулятора ємністю 4500 мАг, але головна фішка, це, звичайно ж, 120-ватна зарядка. Також смартфон підтримує швидке бездротове заряджання потужністю 50 Вт. Є квадрокамера з головним 108-мегапіксельним датчиком і підтримкою зйомки відео в 8K зі швидкістю 24 кадри в секунду.

Realme GT 2 Pro

Вибравши цю модель Realme, ви отримаєте смартфон із характеристиками флагманського рівня, серед яких 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей LTPO2 з частотою 120 Гц і роздільною здатністю QHD+ та чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, компанію якому складають не менше 8 Гбайт ОЗУ.

Також у нього є 50-мегапіксельна основна камера, доповнена 50-мегапіксельним датчиком із надширококутним об’єктивом та 3-мегапіксельною макрокамерою.

Xiaomi 12S Ultra

Якщо вам потрібен смартфон, який привертатиме увагу оточуючих, то ви не помилитеся, обравши Xiaomi 12S Ultra. Модель повністю напхана сучасними технологіями, має стильний дизайн і відрізняється хорошим співвідношенням ціни і якості. Базується апарат на новітньому чіпсеті Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 у поєднанні з 8 або 12 Гбайт оперативної пам’яті.

Є 50,3-мегапіксельна основна камера з двома 48-мегапіксельними додатковими датчиками і велика батарея на 4860 мАг із швидкою зарядкою на 67 Вт і бездротовою зарядкою на 50 Вт.

Xiaomi 12S

Xiaomi 12S – це щось середнє між суперзарядженим Xiaomi 12S Ultra і недорогим Xiaomi 12X. По суті, це справжній флагман Xiaomi з топовим апаратним та програмним забезпеченням, фантастичним екраном та стильним зовнішнім виглядом.

Серцем смартфона став той самий чіпсет Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, як і старший брат, з 8 або 12 Гбайт оперативної пам’яті. Є 6,28-дюймова 120-герцева AMOLED-панель, 50-мегапіксельна основна камера та батарея на 4500 мАг.

Huawei P50 Pro

Шанувальники напевно високо оцінять дизайн Huawei P50 Pro та його фантастичні камери, які можна порівняти з iPhone та флагманами Samsung Galaxy S. Також смартфон може запропонувати вражаючий своєю якістю зображення 6,6-дюймовий OLED-дисплей з частотою 120 Гц та акумулятор на 4360 мАг.

Єдиний недолік моделі – це встановлена ​​замість Android фірмова операційна система HarmonyOS 2.0, яка не підтримує сервіси Google.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.