Грошова допомога в 7000 гривень на дітей: хто може отримати

Українцям повідомили про одну унікальну програму виплат, яка незабаром стартує. Тепер громадяни матимуть змогу отримати кошти на оздоровлення дитини у сумі 7000 гривень. Новиною поділились у Львівській міській раді, к сама програма вже діє 8 років.

Кошти на лікування та оздоровлення можуть отримати діти до 18 років, батьки яких є учасниками АТО/ООС, учасниками Революції Гідності та ГероямтНебесної Сотні, які мешкають у Львівській міській територіальній громаді. Діти учасників АТО/ООС, які загинули чи зникли безвісти, а також померлих учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні виплачують на оздоровлення 6000 грн. на дитину.

Діти інвалідністю учасників АТО/ООС, які постраждали від учасників Революції Гідності зможуть отримати по 7000 грн. на кожну дитину. Дітиучасників АТО/ООС та Революції Гідності, які отримали інвалідність внаслідок війни залежно від групи інвалідності батька:

  • І-ІІ група – 4000 грн. на кожну дитину;
  • ІІІ групи – 3000 грн. на кожну дитину.

Для отримання допомоги вам необхідно подати документи до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій за адресою вул. Пекарська, 41. Подати заявку ви зможете до 29 вересня.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.