Кишеньковий проектор Pico T1 не більше звичайного смартфона

Китайська фірма Yaber випустила крихітний пікопроектор Pico T1 завтовшки всього 13,2 мм. Він ідеально підходить для кіносеансів під зоряним небом та працює під управлінням власної ОС, сумісної з популярними стрімінговими сервісами, включаючи Netflix.

Pico T1 оснащений чотириядерним процесором з графікою Mali, 1 ГБ оперативної пам’яті та вбудованим накопичувачем на 32 ГБ. Він може живитись від зовнішнього акумулятора під час використання поза домом. Є автоматична корекція трапецеїдальних спотворень по вертикалі, ручне фокусування та автоматична орієнтація дисплея. Є навіть динамік потужністю 1,5 Вт, а от роз’єму для навушників не передбачено. Світлодіодне джерело світла RGB розраховане на 30 000 годин використання.

 

Максимальна роздільна здатність доходить до 960×540 при яскравості 110 люмен ANSI з контрастністю 350:1 та розмірами дисплея діагоналлю від 10 до 100 дюймів. T1 підтримує трансляцію екрана смартфона через Miracast, AirPlay або Eshare, а керування реалізовано через сенсорне колесо. Кабельне підключення до джерел мультимедіа здійснюється через один порт micro-HDMI або два USB Type-C. Є також дводіапазонний Wi-Fi та Bluetooth 4.2.

Pico T1 буде поставлятися з магнітним штативом та органайзером для перенесення. Якщо все піде за планом, перші покупці отримають новинку вже у вересні. Коштує проектор 239 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.