Xiaomi представила потужний кондиціонер з ефектом «3D-вітру»

Кондиціонер Mijia Natural Wind Air-Conditioner має просунуту конструкцію, яка більш точно спрямовує холодне повітря в порівнянні зі стандартними моделями. Крім того, ще до старту продаж новинка отримала нагороду Red Dot Design за оригінальний дизайн та функціональність.

Зазвичай у кондиціонерах встановлена ​​комбінація заслонок, які спрямовують повітря вгору чи вниз. Mijia Natural Wind додатково оснащений тривимірним дефлектором, здатним точніше концентрувати або розподіляти потік. Наприклад, він може створити шар холодного повітря на підлозі (режим «Килим») або на стелі (режим «Небесна завіса»).

Виробник зазначає, що новинка отримала функцію швидкого старту та оснащена трьома типами фільтрів: сітчастим для збирання пилу, антибактеріальним та антигрибковим. Ступінь їх забруднення прилад визначає автоматично, попереджаючи власника про необхідність очищення чи заміни елемента.

Спліт-система Mijia Natural Wind Air-Conditioner вже надійшла у продаж у Китаї за ціною $409 для перших покупців. Пізніше виробник збільшить вартість новинки до $438.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.