Нові можливості із iOS 16 beta 7 показали на відео

Напередодні релізу нової версії iOS, який відбудеться менш ніж за 2 тижні, Apple не робить великі апдейти системи, а намагається усунути всі баги. Проте техноблогер Брендон Батч спробував знайти видимі відмінності та опублікував огляд нововведень iOS 16 beta 7. Найпомітніша відмінність від шостої “бети” блогер знайшов на екрані блокування – зображення альбому при відтворенні музики побільшало. Інша зміна полягає в кастомізації віджетів локскрину. Тепер їхнє переміщення стало плавнішим, але деякі великі віджети (наприклад, календар), як і раніше, не можна перемістити.

Також блогер знайшов два баги: іноді при розблокуванні шпалери замінюються суцільним чорним кольором, а також дивна поведінка віджету відтворення музики. Наприклад, якщо розгорнути обкладинку альбому, а потім повернутися до компактного формату, віджет кілька разів підскочить.

Також блогер розглянув основну зміну iPadOS 16.1 – меню багатозадачності Stage Manager. За чутками, саме через недоробку Stage Manager Apple скасувала реліз iPadOS 16 і одразу представить iPadOS 16.1 разом з новими Mac у жовтні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.