Binance і Coinbase припинять виведення Ethereum: чому і коли це буде

Криптовалютна платформа Binance планує призупинити роботу з криптовалютою Ethereum та активами стандарту ERC-20 на час події Merge – переходу мережі на алгоритм Proof-of-Stake, за якого традиційний майнінг відключається. Це зроблено, щоб захистити кошти клієнтів під час хардфорки (роздвоєння) мережі та виникнення альтернативного токену, йдеться у заяві майданчика.

Призупинення операцій з депозитів та виведення активів проводитиметься 6 вересня, коли буде запущено оновлення Bellatrix, а також при старті оновлення Paris, яке заплановано з 10 по 20 вересня (орієнтовно 15 вересня). У період з 14 по 16 вересня майданчик також відключить видачу позик у рамках програми Binance Crypto Loans та маржинальні запозичення токенів ETH.

При цьому спотова торгівля як основною криптовалютою ETH, так і іншими активами ERC-20 на час оновлення блокчейну Ethereum не буде порушена, проте клієнтів попереджають про можливе підвищення волатильності при виникненні хардфорку. Тому адміністрація Binance зберігає за собою право припинити маржинальні торги.

Якщо ж роздвоєння мережі все-таки трапиться, то ETH використовуватиметься для нового ланцюжка PoS Ethereum. Майданчик забезпечить зняття коштів і для альтернативної версії токена, проте умови роботи з ним оголосить окремо. Раніше про намір призупинити роботу з Ethereum на час поновлення повідомила криптобіржа Coinbase.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.