Xiaomi анонсувала вихід 4K-телевізорів Smart TV X для бідних

Xiaomi збирається представити серію NoteBook Pro 120G та Smart TV X в 30 серпня тобто через 5 днів. Компанія створила окремі офсайти для обох пристроїв, які поступово ведуть до запуску, що розкриває основні характеристики. Xiaomi також поділилася важливою інформацією про серію Smart TV X.

Згідно з офсайтом, Xiaomi Smart TV X Series буде поставлятися трьома розмірами дисплея: 43, 50 і 55 дюймів. Всі 3 варіанти будуть поставлятися з роздільною здатністю відео 4K. Майбутні телевізои мають тонкі рамки з усіх трьох сторін. Крім того, всі апарати отримають підтримку опції Zoom In на телевізорах серії Smart TV X.

Серія Xiaomi Smart TV X, найімовірніше, стане оновленням серії Mi TV 5X, представленої в серпні минулого року. Примітно, що оновлена версія отримає роздільну здатність 4K та підтримку Dolby Vision та HDR 10+. Говорячи про звукову систему, вона видає звук потужністю 40 Вт. Процесор Mi TV 5X має 64-бітний чотириядерний процесор, пам’яті 2 ГБ ОЗУ і 16 ГБ пам’яті.

Вартість базової версії пристрою на момент прем’єрного показу в серпні-2021 становила ₹31 999 або трохи більше $400 у перерахунку з рупій на долари США.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.