Найменші TWS-навушники з активним шумозаглушенням ComfoBuds Mini

1More ComfoBuds Mini — один із яскравих представників бюджетного сегменту на ринку бездротових навушників. Ці крихітні навушники здатні забезпечити напрочуд потужне для свого класу звучання. 1More ComfoBuds Mini здатні запропонувати відмінну якість звуку з функцією активного шумоподавлення за низькою ціною. Крім того, це чудова знахідка для тих користувачів, у яких виникли проблеми з пошуком навушників-вкладишів компактного розміру, які комфортно «сидітимуть» навіть у маленьких вухах.

Сам виробник позиціонує 1More ComfoBuds Mini як найменші у світі бездротові навушники з активним шумозаглушенням. Вони трохи більше звичайного драже M&M і трохи менше M&M з арахісом і пропонуються у двох кольорах: чорному та білому. У комплекті з ними поставляється футляр для заряджання та зберігання, що має рейтинг захисту IPX5.

1More ComfoBuds Mini підключається до пристроїв за допомогою найновішого стандарту Bluetooth 5.2, який відрізняється нижчим рівнем споживання енергії. З увімкненим режимом активного шумозаглушення навушники здатні пропрацювати без підзарядки до п’яти годин, а з вимкненим – до шести годин. Зарядний чохол збільшує автономність аксесуара до 20 та 24 годин відповідно. До речі, виробник стверджує, що система активного шумоподавлення дозволяє знизити шум фону до 40 дБ.

Зарядка навушників здійснюється в чохлі за допомогою кабелю USB Type-C або за допомогою бездротової платформи за стандартом Qi. Усього 10 хвилин зарядки забезпечать аксесуару додаткові 80 хвилин роботи.

Навушники включаються під час відкриття зарядного чохла. Після того, як вони встановили Bluetooth-з’єднання з вашим мобільним пристроєм, ви можете керувати навушниками за допомогою жестів. Так, подвійне натискання дає змогу ставити музику на паузу або відновити відтворення, а викликати голосового помічника на смартфоні можна потрійним дотиком.

ComfoBuds Mini ідеально підходять для прослуховування музики – від поп-музики та хіп-хопу до року, а також для подкастів та аудіокниг. Система активного шумозаглушення відмінно показала себе, втім, як і вбудований мікрофон. Навушники комфортно відчуваються навіть при тривалому носінні, а за якістю звуку вони анітрохи не поступаються конкурентам.

 

У період з 22 по 26 серпня ComfoBuds Mini можна купити на AliExpress зі знижкою лише за 65 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.