Ще один смартфон Xiaomi отримав останнє офіційне оновлення

Таким чином завершився його трирічний період підтримки. Xiaomi A3 є останнім смартфоном Xiaomi в нині неіснуючій лінійці Android One. Телефон середнього класу, випущений три роки тому, добіг кінця свого періоду підтримки після отримання серпневого патчу безпеки.

Нове оновлення для Mi A3 виходить із номерами версій програмного забезпечення «V12.0.23.0 RFQEUXM» та «V12.0.26.0 RFQMIXM» для європейської та глобальної моделей телефону відповідно. Оновлення має об’єм всього 10,45 МБ і приносить виправлення помилок, покращену безпеку, а також оптимізовану продуктивність.

Як було сказано, мабуть, це останнє заплановане оновлення, яке отримає Mi A3. Телефон дебютував у липні 2019 року та отримав своє перше оновлення вже у серпні того ж року. Це показує, що Xiaomi виконала свою обіцянку про два основні оновлення ОС Android та трирічну підтримку програмного забезпечення в цілому. Нагадаю, що підтримка Mi A2 закінчилася у липні минулого року, через три роки після його запуску у 2018 році.

Хоча у Mi A3 були свої проблеми, як і всі телефони Xiaomi за програмою Android One, він був улюблений досить великою кількістю ентузіастів, які насолоджувалися прекрасним поєднанням чистої ОС Android і апаратного забезпечення з хорошим співвідношенням ціни і якості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.