Захищений смартфон OUKITEl WP19 з рекордною батареєю впав у ціні більше ніж удвічі

Компанія OUKITEL вирішила продати зі знижкою захищений смартфон OUKITEL WP19 у рамках літнього розпродажу. Цей телефон має найбільшу акумуляторну батарею у світі. На розпродажі він доступний зі знижкою 71%. Спеціальна пропозиція діятиме з 22 по 26 серпня 2022 року. У рамках акції всі бажаючі зможуть купити OUKITEL WP19 на AliExpress за ціною 10826 гривень з урахуванням купона продавця, який надає додаткову знижку 9 доларів.

OUKITEL WP19 обладнано акумулятором батареєю ємністю 21 000 мА*год. За словами китайської компанії, повного заряду буде достатньо для семи днів роботи у звичайному режимі використання. З нуля до 80% акумулятор заряджається за три години завдяки підтримці швидкого заряджання потужністю 33 Вт. Також модель підтримує функцію USB-OTG, яка дозволяє ділитися зарядом з іншими пристроями, використовуючи OUKITEL WP19 як портативний акумулятор.

У смартфоні встановлено основну камеру на 64 МП, побудовану на базі датчика зображення Samsung S5K. Поруч розташовується камера нічного бачення з 20-мегапіксельною роздільною здатністю. Також модель отримала 2-мегапіксельний модуль для макрозйомки.

 


В арсеналі OUKITEL WP19 є 6,79-дюймовий дисплей формату Full HD+ із щільністю крапок майже 400 пікселів на дюйм. Панель підтримує частоту оновлення кадрів 90 Гц. Апаратна платформа смартфона побудована навколо 12-нанометрової однокристальної системи Helio G95. Мобільний процесор доповнюється 8 ГБ оперативної пам’яті. Вбудоване сховище розраховане на 256 ГБ інформації.

 

Корпус смартфона має захист від води, ударів, пилу, екстремальних температур та падінь за різними стандартами: IP68, IP69K та MIL-STD-810H. З іншого відзначимо чіп NFC, підтримку технології розпізнавання облич, кастомізовану кнопку, сканер відбитків пальців та операційну систему Android 12.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.