“Нова пошта” почала виплачувати грошову допомогу: як отримати

Ряд державних та міжнародних організацій надали можливість певним українцям отримувати матеріальну допомогу. Внутрішньо переміщені особи тепер можуть отримати допомогу у відділеннях «Нової пошти». Зокрема, це стосується учасників Світової продовольчої програми ООН.

Сума допомоги становить 2220 гривень щомісяця на одного члена сім’ї, але максимум на 3 особи. Допомога буде надходити протягом трьох місяців. Кошти переказуються завдяки Western Union на території України. Перевага в тому, що вам не потрібно подавати заявку на отримання коштів. Для цього потрібно лише мати офіційний статус внутрішньо переміщеної особи.

Потім ВПО отримують SMS-повідомлення про призначення коштів від Всесвітньої продовольчої програми ООН. В ньому буде описана вся інформація стосовно отримання грошового переказу. Якщо ж ви подавали заявку, то тоді ви вказуєте, що хочете отримати кошти у відділення «Нової пошти». Після цього необхідно відвідати відділення поштового оператора та повідомити працівників про намір отримати переказ від Western Union. Вкажіть працівнику код, який ви отримали в SMS та пред’явіть паспорт.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.