Через “Дію” тепер можна купити дешеве житло

Вже за декілька місяців українці зможуть придбати дешеве житло у державному порталі «Дія». У жовтні стартує програма «Доступна іпотека», яка дозволить у спрощеному режимі отримати кредит на житло. Проте, скористатись послугою можуть лише деякі категорії громадян.

Насамперед послуга стане доступною для військових, для членів їхніх сімей, для медиків, вчителів, вчених. За декілька місяців громадяни зможуть оформити кредит на нерухомість з початковим внеском у 20%. Сума кредиту буде залежити від населеного пункту, де громадяни захочуть придбати квартиру. У рамках «Доступної іпотеки» передбачається пільгова ставка від 3% до 7%.

Наступним етапом буде надання кредитів внутрішньо переміщеним особам та іншим категоріям населення. Кредити будуть видаватись на термін до 20 років. Офомити всі документи громадяни зможуть у державному порталі «Дія». Тільки уявіть: вам не доведеться збирати купу документів доя оформлення іпотеки. З сформованим електронним документом українці зможуть звертатись до забудовників та обирати бажане житло.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.