Як прискорити смартфон Xiaomi та збільшити час роботи

Нещодавнє оновлення програм, регіон MIUI та кілька налаштувань Android допомогли мені збільшити продуктивність і плавність роботи MIUI, а також зменшити розряд батареї смартфона. На підтвердження своїх слів покажу кілька графіків. Почну з однієї з найпоширеніших ситуацій, коли смартфон розряджається вночі або коли ним не користуються. В основному це відбувається через фонову активність, яку мені вдалося знизити до мінімуму.

 

На цих графіках видно, що за 10 годин (дві ночі поспіль) фонова активність процесора смартфона підійшла до нуля. Усього за час використання з 92 до 52% екран смартфона пропрацював понад 6 годин (120 Гц, Wi-Fi, яскравість близько 70%).

При цьому прошу враховувати, що смартфон перебуває у моєму використанні більше року і ємність батареї знизилася. Але перш ніж перейти до налаштувань для збільшення часу роботи, коротко розповім про нову версію програми “Робочий стіл”, і регіон MIUI, який я вважаю найбільш вдалим. В оновленні розробники зменшили споживання оперативної пам’яті та покращили плавність роботи, а також виправили кілька помилок анімації.

Після встановлення відкрийте “Налаштування”, напишіть у пошуковому рядку слово “Регіон”, далі знову скористайтеся пошуком та встановіть “Грецію”.

Я досить давно використовую цей регіон MIUI як основний і можу сказати, що разом із цим оновленням “Робочого столу” смартфон працює без будь-яких нарікань до швидкодії. Не менш важливе оновлення отримало програму “Безпека”, яка контролює чи не кожен компонент MIUI, а отже безпосередньо впливає на продуктивність та час роботи смартфона. Після інсталяції нової версії відкрийте меню “Про програму” і скопіюйте “Ім’я пакета”.

Потім відкрийте програму “LADB” і напишіть команду – “pm compile -m everything”.

Далі додайте до написаної команди скопійоване раніше ім’я пакета програми “Безпека”. Якщо все зроблено правильно, команда буде виглядати так – “pm compile -m everything com.miui.securitycenter”. Для її застосування натисніть на відповідну кнопку у програмі.

На екрані має з’явитися слово “Success”, яке говорить про те, що все пройшло успішно.

У результаті завдяки ручному настроюванню, оптимізації роботи програми “Безпека, новій версії “Робочого столу MIUI”, регіону та минулим налаштуванням смартфона я і досяг результатів про які говорив на початку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.